Tal día como hoy (27 de marzo) hace un año que nació este Instagram, quien iba a decir que tendría tan buena aceptación, tan buenos colaboradores fotógrafos, Casi 10.000 personas siguen está «comunidad». Nos gustaría poder compartir un trocito de esta tarta con tod@s vosotr@s pero nos es imposible!!!. Nuestro agradecimiento y vuestro amor por esta ciudad hacen grande este lugar. GRACIAS y a por otro año más (y que sean muchos más!!)
——
Tal dia com avui (27 de març) fa un any que va néixer aquest Instagram, qui havia de dir que tindria tan bona acceptació, tan bons col·laboradors fotògrafs, Gairebé 10.000 persones segueixen està «comunitat». Ens agradaria poder compartir un trosset d’aquest pastís amb tots i totes vosaltres però ens és impossible !!!. El nostre agraïment i el vostre amor per aquesta ciutat fan gran aquest lloc. GRÀCIES i a per un altre any més (i que siguin molts més !!)